msn ifadeleri msn avatarları msn eklentileri avatar
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım

Şuanki Zaman: 02-09-2010, 01:04 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Ol)

msn ifadeleri msn avatarları msn eklentileri avatar / BİLGİSAYAR DÜNYASI / Bilgisayar Dünyası Genel / ktunnel - www.ktunnel.com

Cevapla  Konu Gönder 
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
2 Oylar - 5 Yüzde   ktunnel - www.ktunnel.com
Yazar Mesaj
ktunel
Account not Activated

Grup Awaiting Activation
Durum: Çevrimdışı
ktunnel - www.ktunnel.com

Youtube’nin yasaklanması ile beraber ktunnel açılması benim ktunnel sitesinin sürekli kullanmama yol açtı. Ayrıca ktunnel sitesinden  işyerinde girilmesi yasaklanan erişimi engellen  sitelere de rahatlıkla girebiliyorum. Aynı zamanda bazı sitelerde çevrimiçi olduğumu gizlemek istediğim zamanlarda da ktunnel sitesini kullanıyorum. Böylece kimse çevrimiçi olduğumu görmüyor. Bu yüzden ktunnel sitesi çok kullanışlı. Yine de her şeye rağmen gönül isterdi ki. Hiçbir siteye erişim engellenmemiş olsun ve ktunnel  gibi  proxy sitelerini kullanmak durumunda kalmayalım.
Son zamanlarda kapatılan web sitelerin (hani şu mahkeme kararıyla kapatıldı diye karşımıza yazı çıkan) sayısı arttıkça ktunnel  ve bunun gibi ziyaretçilerin sayısının çok arttığını tahmin ediyorum.
Bu yüzden mi bilmiyorum ktunnel sitesi çok fazla reklam koyuyor. Sürekli reklam sayfaları açılıyor. Eğer bu reklam sayfalarının çıkmasını engellerlerse yada en azından azaltırlarsa  çok memnum olurum çünkü bu oldukça rahatsız edici olmaya başladı. Sizce de öyle değil mi? Belki hepimiz bu reklamlardan duyduğumuz rahatsızlıkları dile getirirsek bunu dikkate alabilirler.

http://www.ktunnel.com

09-13-2009 08:40 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
tavşancık
Account not Activated

Grup Awaiting Activation
RE: ktunnel - www.ktunnel.com

Evet bende ktunnel ile youtubeye giriş yapıyorum ama çıkan reklamlardan çok rahatsız oluyorum buna bir çare bulsunlar

09-13-2009 11:33 PM
marmara
Junior Member
**

Grup Registered
Rep Gücü: 0
RE: ktunnel - www.ktunnel.com

http://www.ktunnel.com sitesindeki reklamlardan ben de şikayetçiyim.

Eskiden google da ktunnel yazarak sizin sayfanızdan o siteye gidiyorum
ama sanırım sizin siteniz silinmiş,  şimdi göremiyorum sizin sitenizi..

Sonuçta yine de ktunnel.com gibi siteler iyi ki var diyelim

09-22-2009 10:06 PM
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Bu Konuyu Favorilerime Ekle

Forumlar Arası Geçişi

Tavsiye Edebileceğimiz Güvenilir Siteler
        2010 yılı burç yorumları google adwords reklam briç nasıl oynanır briç dersleri ktunnel ibrahim saraçoğlu bookmark otopsi isimler sözlüğü rüya tabirleri iş ilanları site tanıtımı diziler film müzik şekilli nickler burçlar msn nickleri yazılı msn resimleri güzel sözler maldives dubai Atatürk resimleri istiklal marşının kabulü www.ktunnel.com twitter Eğlence Site Ekle Forum Siteleri Catch Opportunity Super Bowl 2010 Live Sports Live Streaming ingilizce kelime sohbet dizi müzikleri watch sport live streaming   evden eve nakliyat   delinetciler Gizlilik İlkeleri