msn ifadeleri msn avatarları msn eklentileri avatar
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım

Şuanki Zaman: 09-08-2010, 08:17 AM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Ol)

msn ifadeleri msn avatarları msn eklentileri avatar / PAYLAŞIM ODASI / Diziler ve TV Programları / Küçük Sırlar Dizisi - Oyuncuları - Fragmanı - Yeni Bölüm - Müziği

Cevapla  Konu Gönder 
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Küçük Sırlar Dizisi - Oyuncuları - Fragmanı - Yeni Bölüm - Müziği
Yazar Mesaj
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Durum: Çevrimdışı
Rep Gücü: 5

1. Bölüm Özet

Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor...

Sahip oldukları paranın, dolayısıyla sahip oldukları gücün sınırı yok. Hikayenin ana temaları; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar.

Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslında en çok dizinin başkahramanı Su’nun hikayesini şekillendiriyor. Su yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı.  Diğerleri gibi ‘vampir’ olmamaya, ‘temiz’ kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama o dünyanın dışında kalmak kolay değil. O dünyanın içinde durmak da. Ama hiçbiri, tam ortada durmak kadar zor değil.

Küçük Sırlar’da aşkın ve popülerliğin hayatın merkezi olduğu, sert olduğu kadar eğlenceli yönleriyle gençlerin; karanlık, karmaşık, sevgiyle olduğu kadar çaresizlik ve nefretle örülen ailelerinin hikayeleri anlatılıyor.

Küçük Sırlar’ın kahramanlarının hemen hemen hepsi ‘vitrinde yaşıyor.’ Gözümüz kahramanların hemen hemen hepsini magazin eklerinin ikinci sayfa haberlerinden ısırıyor. Bu nedenle çok uzak gibi görünseler de çok yakınlar. Onlar daha büyük arenalarda ve daha güçlü düşmanlarla savaşsa da yaraları, duyguları, aşkları, sevgi ve nefretleri hepimizinki gibi.

Dizide diğer yerli dizilerin kurgu ve hikayelerinden farklı, hızlı ve yoğun bir anlatım tarzı yaratılırken kahramanların hayatlarında önemli bir yeri olan Facebook, Twitter ve cep telefonları da hikayelerinin gelişiminde kullanılıyor.

Bu Mesaj 07-17-2010 06:42 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : oksijen.

06-25-2010 06:56 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Dizisi Oyuncuları

Su
Sinem Kobal

Ayşegül
Merve Boğulur

Demir
Birkan Sokullu

Çetin
Burak Özçivit

Arzu
İpek Karapınar

06-25-2010 06:58 PM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators

Foto Galeri

06-25-2010 07:01 PM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar fragman müziği şarkı sözleri

Küçük Sırlar dizisi şarkı sözleri

Ve tatlı
Hayallerim var parlak ve renkli
Zaten kimse sır tutmaz
Sonsuza dek saklanmaz
Bazen yalansız olmaz
Bu dünyada hiçbirşey gizli kalmaz

06-25-2010 07:05 PM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
RE: Küçük Sırlar Dizisi - Oyuncuları - Fragmanı - Yeni Bölüm - Müziği

Küçük Sırlar Dizisi Su Resimleri Sinem Kobal Görselleri

Küçük Sırlar Çetin Resimleri Burak Özçivit

Küçük Sırlar Dizi Ayşegül Resimleri Merve Boğulur Fotoğrafları

Küçük Sırlar Dizi Arzu Resimleri İpek Karapınar Fotoğrafları

Küçük Sırlar Dizisi Demir Resimleri Birkan Sokullu

06-25-2010 07:12 PM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Fragman Müziği Kal Yanımda

Küçük Sırlar Fragman Müziği Kal Yanımda Sözleri

Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde
Kendini bilirsen
Yürüdüğün yol seninle
Yeni doğmuş bir bebek
Yeni açmış bir çiçek gibi
Bir ömür var önümde
Yaşarım istediğim gibi
Bazen sıkılırsın
Bazen bunalırsın hayattan
Biliyorum ben böyleyim
Yeter ki iste sakın korkma hayattan
Farkındayım seninleyim
Kal kal kal
Hep yanımda kal
Kal kal kal
Hep hayatta kal
Tut elimi
Duy sesimi
Belki zor olacak
İçini yakacak düşsen bile
Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini
Kal

Birgün herşey değişir
Anlamak zor gelir bazen
Birgün herkes değişir
Yenilmek zor gelir zaten
Benim hayallerim var
Benim bitmeyen umutlarım
Ama bazen yanlızım
Sessiz, solgun sokaklarda
Bazen sıkılırsın
Bazen bunalırsın hayattan
Biliyorum ben böyleyim
Yeter ki iste sakın korkma hayattan
Farkındayım seninleyim
Kal kal kal kal kal kal
Hep yanımda kal
Kal kal kal
Hep hayatta kal
Tut elimi
Duy sesimi
Belki zor olacak
İçini yakacak düşsen bile
Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini
Kal
Ne kadar zor gelsede bazen
Ağlamak gelsede içinden
En karanlık günde bile
Sakın korkma güneş doğsun içinde

06-25-2010 07:14 PM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Dizisi ne zaman başlayacak

Küçük Sırlar yeni bölümleriyle 14 Temmuzda başlıyor. İlk bölümde rahat hayat yaşayan üst kesimden insanların masumiyet çabaları anlatılacak.

07-03-2010 05:23 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Dizisi Web Siteleri

Küçük Sırlar Dizisi ile ilgili açılmış web siteleri

Küçük Sırlar Dizisi Fan Sitesi
kucuksirlar.net

Küçük Sırlar Dizsi Facebook Sayfası
facebook.com/Kucuk.Sirlar

Küçük Sırlar Dizisi le ilgili en son bilgiler
kucuksirlardizisi.com

Kanal D küçük sırlar dizisi sayfası
kanald.com.tr/KucukSirlar

Küçük Sırlar Fan Sitesi
kucuksirlar.gen.tr

Kanal D ekranlarında izleyebileceğiniz Küçük Sırlar Dizisi Gayri Resmi Fan Sitesi
kucuksirlar.org

Küçük Sırlar. Dizide yer alan karakterler hakkında özet bilgiler, bölüm özetleri ve duvar kağıtları yer alıyor.
kucuksirlar.tk

07-03-2010 05:31 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Dizisi Yönetmeni Kerem Çakıroğlu

Kanal D ekranlarında başlayacak olan "Küçük Sırlar" dizisinin yönetmeni Kerem Çakıroğlu, Sinem Kobal ile yaşadığı tartışma sonucu görevinden alındığı yönündeki haberlere açıklama getirdi.

Çakıroğlu şöyle konuştu:

"Küçük Sırlar dizisinin setinde Sinem Kobal ile yaşadığım iddia edilen tartışmalar sonucu görevimden uzaklaştırılmam söz konusu değildir. Dizinin çekimleri planlanan zamanı aştığı için, zaten daha önceden almış olduğum tatil iznimi kullanıyorum. Şu an yurtdışında yaşayan çocuklarımla tatildeyim. Aileme zaman ayırmak istemem, çekimlerin ilk haftalarına denk geldiği için, medyada yönetmen değişikliği gibisinden haber oldu. Yönetmen arkadaşım Taner Elhan, tatilde olduğum için yönetmenlik görevini üstlenmiştir. İki gün sonra tatilim bitiyor ve ben de görevimin başına dönüyorum."

Bu Mesaj 07-07-2010 02:47 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : oksijen.

07-07-2010 02:46 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Atiye Teoman kal hep yanımda kal şarkısı dizi müziği şarkı sözleri

Küçük Sırlar Atiye Teoman kal hep yanımda kal şarkısı dizi müziği,
Önümüzdeki Temmuz ayında yayına girecek olan Küçük Sırlar dizisinin tanıtım fragmanları Kanal D ekranlarında yayınlandı.Küçük SIrların ikinci tanıtım film müziği dikkatleri çekiyor.

Atiye Teoman Kal Şarkı Sözleri

Teoman:
Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde
Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle

Atiye:
Yeni doğmuş bir bebek
Yeni açmış bir çiçek gibi
Bir ömür var önünde
Yaşarım istediğim gibi..

Teoman:
Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan…
Atiye:
Biliyorum ben böyleyim..

Teoman:
Yeterki iste sakın korkma hayattan
Atiye:
Farkındayım seninleyim..

Kal kal kal hep yanımda kal..
Kal kal kal hep hayatta kal..

Tut elimi duy sesimi belki zor olacak içimi yakacak
Düşsen bile kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini……

Teoman:
Birgün herşey değişir
Anlamak zor gelir bazen
Birgün herkes değişir
Yenilmek zor gelir zaten

Atiye:
Benim hayallerim var
Benim bitmeyen umutlarım
Ama bazen yalnızım
Sessiz soğuk sokaklarda..

Teoman:
Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan…
Atiye:
Biliyorum ben böyleyim..

Teoman:
Yeterki iste sakın korkma hayattan
Atiye:
Farkındayım seninleyim..

Kal kal kal hep yanımda kal..
Kal kal kal hep hayatta kal..

Tut elimi duy sesimi belki zor olacak içimi yakacak
Düşsen bile kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini……

Ne kadar zor gelsede bazen..
Ağlamak gelsede içinden…
En karanlık günler bile…
Sakın korkma güneş doğsun içinde..
Kalll..

Bu Mesaj 07-16-2010 03:04 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : oksijen.

07-15-2010 07:51 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Dizisi 1.Bölüm Reytingleri

Kanal D’nin iddialı dizisi Küçük Sırlar %6.29 reyting ve %24.32 share alarak günün en çok izlenen programı oldu. Lise hayatını konu alan dizide uyuşturucu kullanımı, sınıf farklılıkları, ikili ilişkiler gibi pek çok konu işleniyor. Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen dizi AB grubunda ise %5.81 izlenme oranı ve %24.83 izlenme payına ulaşarak zirvedeki isim oldu.

Atv’nin dün akşam sezon finali yapan dizisi Unutulmaz ise %14.49 izlenme payı elde etti. Dizinin ardında Küçük Sırlar öncesi Kanal D ekranlarına gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar vardı. %18.49 share alan özel bölümün hemen sonrasında ise Star tv’de ekrana gelen Çarkıfelek %3.44 reyting ve %13.64 share bulunuyordu.

Kanal D’de yayımlanan Şeytan Marka Giyer de rakiplerinin arasından başarıyla sıyrıldı. %19.15 izlenme payına ulaşan film tüm izleyicilerde 5. sırada yer alırken, AB grubunda %3.62 reyting ve %18.60 share ile 3. sırada kendine yer buldu. AB grubunda %17.44 share alan BKM Mutfak 5. sıranın sahibi olurken, Çarkıfelek %12.36 share ile 6. sırada günü tamamladı.

Bu Mesaj 07-16-2010 06:57 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : oksijen.

07-16-2010 06:38 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar dizisi orijinalini bilenleri tatmin etmedi

Dün akşam bir gençlik dizisi daha Kanal D ekranlarında izleyiclerle buluştu: Küçük Sırlar.

Daha ilk fragmanını izlediğimden beri merakla bekledim. Bana bir yabancı diziyi anımsatıyordu ama önyargılı olmak istemedim. 'Bu dizi uyarlamadır, orjinal değildir' diye bakmak istemedim.

Keşke yanılsaydım...

"Gossip Girl" dizisi yani "Dedikoducu Kız" 2007'de yapılmış bir gençlik ve moda dizisidir. Bu dizi de Cecily von Ziegesar'ın Amerikan gençlik romanı serisinin 1. romanından uyarlanmıştır.

Hem kitapta hem de dizide; her şeyden haberdar olan ve henüz kim olduğu bilinmeyen bir "Dedikoducu Kız'ın" ağzından anlatım var.

Manhattan'ın en zengin gençleri, özenilen sıradışı hayatları, dramatik aşk ilişkileri ve sorunları...

Dedikodular ise Dedikocu kız tarafından Twitter'dan paylaşılıyor. Hem de kendilerinin bile haberi olmadan. Dizi de öncelikle Blair Waldorf ve en yakın arkadaşı Serena Van Der Woodsen'ın hayatı etrafında dönüyor.

Dedikoducu Kız ile Küçük Sırlar arasında ki benzerlikler şaşırtıcı derece fazla. Hani bir şeyden esinlenilir de, aynısı alınmaz.

Karekterler bile neredeyse aynı. Sadece kişilik özellikleri olarak değil, görüntüleri bile aynı. Serena Von Der Woofsen; Dedikoducu Kız'da sarışın, uzun boylu ve oldukça güzel...

Bizim dizimizin baş karakteri: Su (Sinem Kobal); Sarışın, uzun boylu ve o da oldukça güzel...

Aile hayatları biraz farklı tabi. Burası Türkiye ne de olsa ama ikiside ilgi odağı, iyi kalpli ve görünen hayatları kusursuz.

Blair karakterini biraz değiştirmişler. Serana'nın en yakın arkadaşı Blair, karakter olarak Ayşegül'e benziyor; plancı, çıkarcı ve pek arakadaşı olmayan. Fakat Küçük Sırlar'da Su'yun en yakın arkadaşı Arzu; fazla güçlü değil ama Blair gibi kıskanç. Blair en yakın arkadaşına zarar vermezken Arzu Su'ya zarar verebilecek bir karakter. Zaten ilk bölümde de bunu gördük.

Her iki dizide de, bu gösterişli dünyanın dışında kalan ve okulda dışlanan iki karakter var. Bunlar bir ağabey ve onun bir kız kardeşi... Aynı Dedikoducu Kız da olduğu gibi. Dedikoducu Kız'daki Dan ve Jenny, Küçük Sırlar'da ki Demir ve Meriç olmuş...

Küçük Sırlar'daki Su ile Demir, çıkmaya başlarlarsa dizinin senaryosu da aynen alınmış demektir.

Birçok benzerlik daha var. Dedikoducu Kız'ı yani Gossip Girls'ü izlemiş olanlar bunları görecektir.

Karakter farklılıkları elbette ki var, olmalı da. Dediğim gibi aile yaşantıları, aile sorunları bizim kültürümüze adapte edilmiş.

Gelelim gözüme takılan bazı küçük farklılıklara. Dedikoducu Kız'da dedikodular bilinmeyen bir kişi tarafından Twitter aracılığıyla duyuruluyordu. Küçük Sırlar'da ise dedikodular şimdilik kulaktan kulağa... Bunun nedeni Türk izleyicisinin Twitter'a biraz yabancı olması olabilir.

Ancak; karakterlerin gerçek bir Twitter kullanıcısı olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Dizide yazılan Twittler hesapları, gerçekte de Twitter'da mevcut.

Bir de, çok eleştirileceğini düşündüğüm bir konu daha var, kıyafetler. Daha 18 yaşına gelmemiş liseli gençlerden bahsediyorum.

Dedikoducu Kız'da da böyleydi ama burası Türkiye, söylemeden geçemeyeceğim. Çünkü dizi karakterlerin ölümlerine cenaze töreni hazırlayan, arkalarından yas tutan bir ülkeyiz. Şimdi bu diziyi gençlerimiz benimserse, ki öyle olacağından pek kuşkum yok, katakterler oldukça güzel, kıyafetler desen son moda ve dedikodunun alası var. Yani gençler tarafından benimsenirse, liseli kızlarımız jartiyer gibi çorap giyip topuklu ayakkabıyla okula gelmeye kalkarlarsa ne olacak?

İsterdim ki, bunun sadece bir "dizi" olduğunu unutmayalım. Eğlenmek, gülmek bazen de düşünmek için izleyelim ama nedense öyle olmayacağını düşünüyorum.

Merakla beklediğim bu diziden de hüsrana uğradım.

Bu ülkenin dizilerine biraz orjinallik gerek!

Yorum Haber: Ayşe Duygu Atasoy / Televizyon Gazetesi.com

07-16-2010 06:55 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar Dizisi 2. Bölüm Özeti

Küçük Sırlar Dizisi 2. Bölüm Özeti

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Büyük savaş başlamak üzere. En güzel, en popüler olmak için Ayşegül her şeyi yapmaya hazır. İlk hamlesi de Su’yun sırlarını öğrenmek. Eğer planı işlerse, Su utancından kimsenin yüzüne bakamaz.

Su kaçtıkça Ali yaklaşıyor. Ali’nin peşinden de Ayşegül. İkisi de istediklerini alana kadar avlarının peşini bırakmayacak.
Çetin ise bu savaşta taraf seçmek zorunda. Ve hangi tarafı seçerse seçsin ihanet edecek. Çünkü bu onun doğasında var. Su; ailesinin yalanları, en yakın arkadaşının ihaneti ve canına okumaya hazır düşmanlarıyla başa çıkmaya çalışırken sığınabileceği tek yer aşk. Sürpriz bir masal kahramanı, gölgedeki aşık Demir, onu kurtarmaya hazır. Ama belki de Su gerçek aşkı görmek için henüz hazır değil.

07-25-2010 08:02 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar 2.Bölüm Reytingleri

İşte dün akşam ekrana gelen 2.bölümün reytingleri…

TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE ® AMR % SHR %
1 KUCUK SIRLAR KAND 1:45:57 6,45% 24,93%

A/B Grubu

1 KUCUK SIRLAR KAND 1:45:57 6,52% 29,48%

Küçük sırlar dizisi yine günü zirvede bitirdi.Rakiplerine fark atan dizi günün en çok izlenen programı oldu.

07-25-2010 08:13 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar dizisine tepki bitmiyor

Küçük Sırlar dizisi ilk bölümü ile büyük ilgi toplarken dizide şımarık gençleri, sınıf ayrılıklarını ve sözde İstanbul'un zengin lise gençlerini anlatan kurgu büyük tepki çekiyor. Küçük Sırlar 3. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizi ilk iki bölümü ile reytingi toplamaya devam ediyor fakat yazarların ve eğitimcilerin tepkilerine de hak vermemek mümkün değil. Küçük Sırlar dizisi günümüzdeki televizyonculuk anlayışında uyarlama, çakma, alıntı ve benzeri tarzda dizilerden biri. Artık özgün senaryoları özlediğimiz günümüz dizilerinde bir yaz dizisi olan Küçük Sırlar her ne kadar dönemlik bir dizi olsada başarısı onu uzun bir sürece taşıyabilir. Dizide Sinem Kobal başrolü üstlenirken yok artık dedirtecek Lise hayatı da gözler önüne seriliyor. Eğitimciler böyle bir eğitim sisteminin olmadığını ve dizideki Lise hayatının tamamen öğrencileri yanlış etkileyeceğini vurgularken Küçük Sırlar dizisinde para ve gençliğin biraradaki uyumsuzluğu gözler önüne seriliyor.

Küçük Sırlar dizisinin anlattığı Lise hayatının gerçekle uzaktan yakından alakası olmadığı veya eğer böyle okuyan zengin çocukları var ise buna yazık dedirtecek bir mesaj var. Lise de verilen eğitim ve öğretimden uzak tamamen dedikodu üzerine kurulu bu öğrencilik hayatı mı gençleri bozuyor yoksa zaten bu duruma gelmiş gençler mi bu dizileri yaptırtıyor diye sormak lazım. Eğer ortada uyarlama veya esinlenme var ise bizim ülkemize uymadığı kesin.

Küçük Sırlar dizisi eleştirilerini bir kenara bırakalım ve dizideki gelişmelere bir gözatalım. Dizide Romantik Komedi filminde de başarılı bir performans gösteren Sinem Kobal 'Su' karakterini canlandırırken popülaritenin etkisini genç yaşta hisseden ve bunu ailesinde yaşadığı sorunlarla birlikte artık kaldıramayan bir gencin hikayesi. Dizinin Gossip Girl'den esinlenildiğini varsayarsak Küçük Sırlar'a konulan zengin ve fakir yakınlaşması ise işin Türk insanına hitap etme mantığı. Dizide Çetin karakteri ikili oynayarak her türlü kaybedecek gibi görünüyor ve Ayşegül'ün Kara Melek tavırları ve planları ise Ayşegül'ü dizide en çok dikkat çeken karakter haline getiriyor. Su ise gerçek aşkı twitter üzerinden hissediyor ama bunun Demir olduğunu göremedği için Ali'ye yakınlaşmaya devam ediyor.

07-25-2010 08:13 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
'Küçük Sırlar'da etek boyu uzuyor

'Öğrencileri seksi gösteriyorsunuz' şikayetleri aldığı öne sürülen dizide etek boyları uzatılıyor

Kanal D’nin daha ilk bölümünde reyting rekoru kıran dizisi ‘Küçük Sırlar’da, liseli kızların okulda giydiği eteklerin boyu uzuyor. İddiaya göre, “öğrencileri seksi gösteriyorsunuz” eleştirisi alan yapım şirketi eteklerin boylarını uzatmaya karar verdi.

Sinem Kobal, Burak Özçivit, İpek Karapınar, Kadir Doğulu, Birkan Sokullu, Merve Boluğur ve Dilara Öztunç’dan oluşan genç kadronun kamera karşısına geçtiği dizide, İstanbul’un zengin ailelerinin liseye giden çocuklarının gösterişli hayatı ekrana taşınıyor.

LİSE SAHNELERİ YAKINDA BİTECEK

İddiaya göre, yapım şirketine dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yetkililerin, etek boylarından rahatsız oldukları iletildi. Dizinin çekimlerinin bir kısmının yapıldığı İstanbul Lisesi’nin de etek boyundan rahatsız olduğu öne sürüldü.

Dizinin iki ve üçüncü bölümünün büyük kısmını çeken yapım şirketinin ise benzer eleştirilerin artması üzerine 5. bölümden itibaren kızların okulda giydiği eteklerin boyunu uzatma kararı aldığı kaydedildi. Dizide yakında lise sahneleriyle ilgili bölümlerin de senaryo gereği bitirilmesi planlanıyor.

Öte yandan Kerem Çakıroğlu’nun yönettiği dizinin önceki gün ekrana gelen bölümü de 6.17 reyting ve 23.25 izlenme oranıyla yine birinci oldu.

(Milliyet)

07-31-2010 09:02 AM
oksijen
Super Moderator

Grup Super Moderators
Küçük Sırlar 3. bölüm Reytingleri

Küçük Sırlar 3. bölüm Reytingleri

TARIH 28/07/2010
HEDEF KITLE TOTAL
1 KUCUK SIRLAR KAND 1:42:17 6,17% 23,25%
2 BKM MUTFAK ''C.G.H.B'' (OZEL) KAND 0:44:03 3,12% 15,84%
3 GOKTEN 3 ELMA DUSTU (T.S) KAND 1:54:01 3,05% 19,48%
4 CARKIFELEK STAR 1:56:48 2,81% 10,83%
5 DURUYE''NIN GUGUMLERI (TKR) STAR 1:33:46 2,51% 14,47%

HEDEF KITLE A/B
1 KUCUK SIRLAR KAND 1:42:17 5,15% 21,29%
2 GOKTEN 3 ELMA DUSTU (T.S) KAND 1:54:01 3,01% 17,48%
3 BKM MUTFAK ''C.G.H.B'' (OZEL) KAND 0:44:03 2,82% 16,26%
4 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 0:37:06 2,31% 16,73%
5 STAR ANA HABER BULTENI STAR 0:29:11 2,24% 16,07%

Bu Mesaj 07-31-2010 09:06 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : oksijen.

07-31-2010 09:04 AM
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Bu Konuyu Favorilerime Ekle

Forumlar Arası Geçişi

Tavsiye Edebileceğimiz Güvenilir Siteler
        Where to watch football vikings vs saints live stream 2010 yılı burç yorumları www.ktunnel.com www.dondurmaninaltincagi.com ibrahim saraçoğlu bookmark güllaç nasıl yapılır otopsi isimler sözlüğü rüya tabirleri iş ilanları site tanıtımı diziler şekilli nickler burçlar msn nickleri yazılı msn resimleri güzel sözler maldives dubai Atatürk resimleri istiklal marşının kabulü ktunnel twitter Eğlence Site Ekle Forum Siteleri Catch Opportunity Sports Live Streaming Big Sweepstake ingilizce kelime sohbet dizi müzikleri   evden eve nakliyat   delinetciler Gizlilik İlkeleri